Elke dag weer

Het beste voor onze gasten, daar krijgen wij energie van!

Bij de Leijhof staan we elke dag klaar voor onze gasten. We werken met verse ingrediënten in het meest exclusieve boutique hotel van de omgeving en daar zijn we trots op! Wil jij daar een steentje aan bijdragen?

Bekijk openstaande vacatures:

Solliciteer op één van onze vacatures of neem vrijblijvend contact op. We ontvangen je graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Medewerker Bediening

 • Parttime of fulltime
 • Per direct

Als Medewerker Bediening ben je het visitekaartje van ons prachtige restaurant met open keuken, kruidenkas en luxe wijnarrangement binnen een prachtig boetiekhotel in het centrum van Oisterwijk!

We zoeken iemand die plezier beleeft aan het verlenen van service van hoog niveau aan onze gasten en die dit enthousiasme ook over kan brengen aan collega’s.

Meer informatie

Zelfstandig werkend kok

 • Parttime of fulltime
 • Per direct

Voor ons gezellig en hecht keukenteam zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok. Als Zelfstandig Werkend Kok ben je verantwoordelijk voor de culinaire beleving van onze gasten. Je werkt met de beste ingrediënten en verwerkt deze tot de mooiste gerechten

Meer informatie

Bartender

 • Oproepkracht, parttime of fulltime
 • Per direct

Om onze gasten van de juiste cocktail en mix van gastvrije ingrediënten te voorzien zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Bartender.

In deze functie beleef je plezier in het verlenen van gastgerichte service van hoog niveau, waarbij je zorg draagt voor tevreden gasten. In deze functie ben je het visitekaartje van onze PERK’S Treasure Lounge. Je draagt verantwoordelijkheid voor het entertainen van onze gasten en kent de cocktail- en bites kaart. Ervaring is absoluut een pré, maar je presentatie en omgangsmanieren met gasten geven de doorslag.

Meer informatie

Afwaskracht

 • Oproepkracht
 • Per direct

Voor ons jong en gezellige keukenteam zijn wij op zoek naar een afwasser. Als Afwasser zorg je ervoor dat alle borden, bestek etc. spik en span zijn zodat onze gasten weer optimaal kunnen genieten van onze gerechten. Want van een schoon bord eet je natuurlijk een stuk lekkerder!

Meer informatie

Ontbijtkok

 • Parttime (24-32 uur) of fulltime
 • Per direct
 • Dagwerk

In de parttime functie van Ontbijtkok (24 à 38 uur per week) ben je uiteraard een ochtendmens. Je bent verantwoordelijk voor de hoogwaardige presentatie en uitvoering van het ontbijt en lunch concept van ons Restaurant The George.

Je bruist van de energie en drive om in onze nieuwe Marrone open keuken het tot een culinair succes te maken! Werktijden tussen 06:00 en 14:00 uur (bespreekbaar), waarbij beschikbaarheid voor minimaal één shift in het weekend is vereist.

Meer informatie

Hi! Ik ben Gwen

Ik ben verantwoordelijk voor HR bij De Leijhof. Ik nodig je graag uit voor een kennismaking en rondleiding in ons hotel en kijk ernaar uit je te leren kennen. Kopje koffie doen? Neem contact op!

Sollicitatieproces

Stap 1

Jij stuurt je sollicitatie in. Wij nemen contact met je op en plannen een kennismaking in.

Stap 2

We laten je De Leijhof zien, en kijken we of er een klik is van beide kanten.

Stap 3

Als deze klik er is, plannen we een proefdag in zodat je écht kunt ervaren hoe het is om bij De Leijhof te werken.

Stap 4

Is het voor beiden een succes? Dan maken we het graag rond en kunnen we beginnen!