Van wandelen tot winkelen

Oisterwijk heeft het allemaal

Oisterwijk staat (inter)nationaal bekend als de Parel in ’t Groen. Vanuit de Leijhof kun je alles ontdekken wat Oisterwijk te bieden heeft.

Een dagje struinen en winkelen door centrum Oisterwijk

Oisterwijk is een dynamische, groene gemeente in Midden-Brabant. Het heeft een sfeervol en karakteristiek centrum met gezellige winkels, cafés, restaurants en kunstgalerijen. Er is een ruim aanbod in alle prijsklassen, zowel op horeca- als shopping gebied. Nabij gelegen steden zijn Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Wandelen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

In de Oisterwijkse Bossen kunt u heerlijk fietsen en wandelen door het bos en langs de vele vennen, die elk seizoen bijzonder zijn! Ontdek de vele paden en speur naar spechten en reeën. Of kom een speurtocht of activiteit doen bij het bezoekerscentrum…

Wegdromen en wegvliegen in attractiepark De Efteling

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert. Jong en oud, groot of klein, iedereen beleeft in de Efteling de mooiste avonturen.

Waan je op safari tijdens een dagje uit naar Beekse Bergen

In Hilvarenbeek beleef je Afrika gevaarlijk dichtbij! Ervaar een safari te voet, met de boot, de bus of zelfs met je eigen auto in Safaripark Beekse Bergen. Laat je verrassen door ruim 1.250 dieren, bezoek een vogelshow en ontdek alles over de prachtige dieren die het park rijk is.

Betreed de wereld van monniken en proef de bieren van La Trappe

De abdij van La Trappe ligt in een prachtige landelijke omgeving die het waard is om te ontdekken. Tijdens een rondleiding door de brouwerij en het klooster beleeft u in drie kwartier alle facetten van het productieproces, als alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein.