UPDATE COVID-19 (CORONAVIRUS)
UPDATE COVID-19 (CORONAVIRUS)

Restaurant The George is spijtig gesloten, echter bieden wij ons ontbijt blijvend aan middels Take Away. Voor lunch en diner bieden wij momenteel geen mogelijkheden. Uiteraard is de gezondheid, welzijn en veiligheid van u als onze gast en ons Team het belangrijkste. Lees hier welke maatregelen wij hebben getroffen.
 
Restaurant The George en PERK’S Treasure Lounge is tijdelijk nog gesloten.
 
Take Away enkel voor ontbijt is beschikbaar.
 
Check-in is dagelijks mogelijk tussen 17:00 en 19:00 uur.
 
Indien u wenst te reserveren, aarzelt u dan niet om direct contact met ons op te nemen via +31 (0)13 523 1123 of info@leijhof.nl.
 
Ook voor vragen of verdere informatie, wij assisteren u graag.
Graag tot ziens in Oisterwijk!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Hotel de Leijhof Oisterwijk

VOOR UW GEZONDHEID, WELZIJN EN VEILIGHEID

Binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk hebben wij onze faciliteiten en procedures aangepast op basis van de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Hierdoor kunnen wij de gewenste 1,5 meter afstand tussen u als hotelgast en ons Team garanderen. Op deze manier blijft de gezondheid, welzijn en veiligheid van u als onze gast en ons Team gewaarborgd.
 
• Ons Team let extra op ieders hygiëne.
 
• Desinfecterende zeep is beschikbaar voor onze gasten en Team op verschillende locaties in het hotel, zodat iedereen tussentijds de handen kan desinfecteren.
 
• Bij de receptie wordt 1,5 meter afstand gewaarborgd.
 
• In onze hotelkamers is er extra aandacht voor alle aanraakpunten in en rondom de hotelkamers en gangen. Dit houdt in dat wij de afstandsbediening, alle deurklinken, leuningen, handvaten van kasten en minibar, lichtknoppen en andere objecten die hotelgasten veel aanraken extra grondig reinigen.
 
• In onze openbare ruimtes wordt extra aandacht besteed aan de reiniging van de trapleuningen, evenals de klinken in de toiletten. Dit zal meerdere keren per dag gebeuren.
 
• De lift kan slechts door één persoon of personen uit dezelfde kamer gebruikt worden. Aan de buitenkant van elke lift hangt een formulier om gasten en medewerkers hierop te attenderen.
 
• Voortkomend uit de tijdelijke sluiting van ons Restaurant The George bieden wij enkel ontbijt aan middels Take Away.
 
• Onze keuken- en bedieningsbrigade wassen om de 30 minuten de handen.
 
• Roomservice is spijtig niet beschikbaar.
 
• Wij vragen onze hotelgasten bij voorkeur contactloos te betalen. De terminal zal na ieder contact worden gedesinfecteerd.

Reserveren