logo

UPDATE COVID-19 (CORONAVIRUS)
UPDATE COVID-19 (CORONAVIRUS)

Ook tijdens deze lockdown bent u nog steeds van harte welkom bij ons!

Geniet als hotelgast van ons Restaurant The George middels Take Away in uw hotelkamer of Suite. Wij serveren ontbijt, lunch en diner. Voor diner heeft u de keuze tussen ons Menu Du Chef of à la carte Menukaart, waarbij wij de gerechten per gang op een bord met bijpassend servies uitserveren. Zo kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons bent gewend.

Uiteraard is de gezondheid, welzijn en veiligheid van u als onze gast en ons Team het belangrijkste. Lees hier welke maatregelen wij hebben getroffen.

Indien u wenst te reserveren, aarzelt u dan niet om direct contact met ons op te nemen via +31 (0)13 523 1123 of info@leijhof.nl.
 
Ook voor vragen of verdere informatie, wij assisteren u graag.
Graag tot ziens in Oisterwijk!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Hotel de Leijhof Oisterwijk

VOOR UW GEZONDHEID, WELZIJN EN VEILIGHEID

Binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk hebben wij onze faciliteiten en procedures aangepast op basis van de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Hierdoor kunnen wij de gewenste 1,5 meter afstand tussen u als hotelgast en ons Team garanderen. Op deze manier blijft de gezondheid, welzijn en veiligheid van u als onze gast en ons Team gewaarborgd.
 
• Ons Team let extra op ieders hygiëne.
 
• Desinfecterende zeep is beschikbaar voor onze gasten en Team op verschillende locaties in het hotel, zodat iedereen tussentijds de handen kan desinfecteren.
 
• Bij de receptie wordt 1,5 meter afstand gewaarborgd.
 
• In onze hotelkamers is er extra aandacht voor alle aanraakpunten in en rondom de hotelkamers en gangen. Dit houdt in dat wij de afstandsbediening, alle deurklinken, leuningen, handvaten van kasten en minibar, lichtknoppen en andere objecten die hotelgasten veel aanraken extra grondig reinigen.
 
• In onze openbare ruimtes wordt extra aandacht besteed aan de reiniging van de trapleuningen, evenals de klinken in de toiletten. Dit zal meerdere keren per dag gebeuren.
 
• De lift kan slechts door één persoon of personen uit dezelfde kamer gebruikt worden. Aan de buitenkant van elke lift hangt een formulier om gasten en medewerkers hierop te attenderen.
 
• Geniet als hotelgast van ons Restaurant The George middels Take Away in uw hotelkamer of Suite. Wij serveren ontbijt, lunch en diner.
 
• Onze keuken- en bedieningsbrigade wassen om de 30 minuten de handen.
 
• Wij vragen onze hotelgasten bij voorkeur contactloos te betalen. De terminal zal na ieder contact worden gedesinfecteerd.

Reserveren