Ontspannen genieten van de grote dag

De mooiste trouwlocatie in Oisterwijk

Gefeliciteerd met de verloving! Wij bij De Leijhof in Oisterwijk staan klaar om jullie te helpen bij het schrijven van jullie sprookje. Wij bieden een bijzondere, officieel erkende trouwlocatie voor een droomhuwelijk in Noord-Brabant.

Het is jullie dag, dus alles is mogelijk bij De Leijhof, daar zorgen wij voor. Om je te inspireren geven we je graag een idee van de mogelijkheden.

Zo kan jullie grote dag eruit zien:

De start van jullie sprookje

In de Master Suite krijgen jullie alle tijd om je klaar te maken voor de dag samen met jullie visagisten.

First look

Een magisch moment voor jullie als bruidspaar. Jullie worden door de fotograaf vereeuwigd, voor altijd jullie romantische plekje in De Leijhof.

Ontvangst van de gasten

Alle gasten worden ontvangen in de sfeervolle Botanische tuin met zicht op de ceremonie opstelling. Gasten met een kamer kunnen alvast inchecken in de kamer.

Ceremonie

De ceremonie kan zowel buiten in de open lucht op ons terras als buiten overdekt plaatsvinden in de Botanische tuin in de opstelling naar keuze. Maak gebruik van je eigen styling of laat ons de styling voor je doen!

Ringen

Jullie hebben “JA” gezegd, gefeliciteerd. Let’s get this party started!

Toost & Taart

Na het ja-woord is er tijd om te toasten op het bruidspaar in de Botanische tuin of in de Serre.

Foto’s

De trouwfoto’s vinden plaats wanneer het jullie uitkomt. Op het landgoed van De Leijhof zijn verschillende prachtige plekken voor jullie shoot, waar jullie fotograaf van gaat watertanden!

Samen dineren

Geniet van een heerlijk diner samen met jullie gasten binnen in Restaurant The George of overdekt buiten in de Botanische Tuin. Onze Chef’s denken graag met je mee voor wat betreft de invulling van het menu!

Even opfrissen

Na het diner krijgt het bruidspaar even de kans om op te frissen in onze iconische Master Suite terwijl de avondgasten binnen druppelen en het feest los kan barsten.

Het feest

Het feest kan zowel plaatsvinden in Perk’s (tot 100 personen) als in The George (tot 300 personen). Wij verzorgen drinks, bites en een late night snack zodat het niemand aan iets ontbreekt en jullie je kunnen richten op het vieren van jullie huwelijk.

Overnachting en ontbijt

Je draagt je bruid over de drempel van onze Master Suite! The day after: Nagenieten met of zonder jullie gasten kan tijdens een heerlijk ontbijt in The George, alvorens uit te checken en de wittebroodsweken elders voortzetten.

Trouwen in stijl

Wil je de sfeer proeven van een Leijhof bruiloft? Bekijk dan hier een prachtige sfeerimpressie. 

De Leijhof zegt ja!

Laten we kennis maken en de wensen bespreken. Wij van De Leijhof staan voor jullie klaar. Vul het contactformulier in of neem direct contact op onze weddingplanners.

Hi, ik ben Meike!

Als Weddingplanner bij de Leijhof zal ik er samen met het team voor zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt. Graag nodig ik jullie uit voor een rondleiding op onze prachtlocatie!

Partners waar wij mee samenwerken

Je bruiloft tot in de puntjes geregeld? Wij werken daarvoor met professionele partners, waaronder:

Fotografie & Videografie

Weddingplanners

Licht & Geluid

Styling & Flowers

Ceremonie & Taart

Visagie, Dresses & Outfits