SOCIAL

Tijdens uw feestelijke familiegelegenheid of bruiloft wenst u uw gasten uiteraard stijlvol te ontvangen. Hotel de Leijhof Oisterwijk beschikt over uitgebreide faciliteiten en een ervaren Meeting & Events Team zodat u uw event volledig naar eigen wens kan organiseren. Alle ruimtes zijn volledig volgens eigen thema aan te kleden, inclusief podium, dansvloer of catwalk. Daarnaast bieden wij uitstekende menu’s en service voor uw gasten. Ook voor het vermaak gedurende de dag zijn er in en rondom het hotel voldoende mogelijkheden.

Denk aan een kookworkshop van Meester Patissier & Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het televisieprogramma ’Heel Holland Bakt’. Of een wijnproeverij geheel verzorgd door onze Restaurant Manager, Maikel Ginsheumer in samenwerking met de Heeren van Heusden of Marc Mulder, All About Wine. Bijna alles is mogelijk binnen het Meeting & Events Team van Hotel de Leijhof Oisterwijk. Wij voorzien u graag van advies en brainstormen met u mee bij het plannen van een indrukwekkend event. Ons creatieve Meeting & Events Team zet graag een stapje extra om u en uw gasten een onvergetelijk event te garanderen. Neem contact met hen op voor een voorstel op maat via events@leijhof.nl of 013 523 1123.

Heeft u een evenement?
NEEM CONTACT OP
Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw evenement? Vul dan bijgaand formulier in of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij helpen u graag.

 

 

Heusdensebaan 7
5061 PM Oisterwijk, N.B.

E-mail: events@leijhof.nl
Telefoon: +31(0)13 523 1123

 

 

 

Nieuwsgierig, hoe gasten onze vergaderlocatie beoordelen?

MR