logo

SENSATION SUITE
Sensation Suite

Sensation Suite 

De perfecte setting voor uw vakantie of zakenreis in Noord-Brabant. In plaats van ramen beschikt de Sensation Suite over grote LED-schermen. Hierdoor heeft u de sensatie dat u overal ter wereld kan zijn. Door middel van een IPad zijn de schermen te bedienen. Word wakker in een omgeving naar uw keuze zoals bijvoorbeeld de exotische jungle of het bruisende Parijs. 


De Sensation Suite heeft een groot en comfortabel bed. De ruime badkamer biedt naast een heerlijke dubbele regendouche, ook een handdouche. Daarnaast kunt u geheel tot rust komen in het separate ligbad welke midden in de kamer staat. Verwen uzelf met onze complimentary Nespresso koffie- en theefaciliteiten en een fles Leijhof bronwater bij aankomst. 


De Sensation Suites zijn zeer uniek en exclusief. Wij zijn het eerste Boutique Hotel in Nederland dat beschikt over de hightech Video Wall. 
Dat Hotel de Leijhof Oisterwijk een van de meest luxe hotels van Oisterwijk is merkt u aan ons oog voor detail. Voor toeristische vragen kunt u altijd bij ons Front Office Team terecht. Zij helpen u graag om uw vakantie in Oisterwijk onvergetelijk te maken. Wenst u meer te weten over de beschikbaarheid en tarieven van onze Sensation Suite? Reserveer online of neem contact op met ons Front Office Team via +31 (0) 13 523 1123. 

 

zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom

Reserveren