Laat je verwennen bij

Restaurant The George

Restaurant The George is een sfeervol restaurant in het centrum van Oisterwijk. Met overdekte botanische tuin en terras kun je bij ons heerlijk genieten van een smaakvolle lunch, diner of borrel. Ontdek onze gerechten, vervaardigd met hoogwaardige, veelal biologische ingrediënten. Dagelijks vers bereid door onze chefs in de open keuken. Laat je inspireren door ons Shared Dining concept of verrassen door ons Verrassingsmenu.

Openingstijden

Ma t/m zat: 08.00 – 23.00 uur
Zondag: 08.00 – 11.00 uur

Shared Dining

Samen genieten van heerlijk eten, dat is waar we bij The George voor staan. Onze menukaart bestaat dan ook uit gerechten die je met je gezelschap deelt. Alvast even de kaart bekijken? Dat kan!

Verrassingsmenu

Of laat je verrassen door onze chef-kok met het Menu du Chef! Een speciale selectie van onze gerechten die met passie voor je worden bereid. 3 gangen: €45 – 4 gangen: €55 – 5 gangen: €65.

Liever exclusiever lunchen of dineren?

Een culinaire beleving

Chef’s Table

Geniet met jullie gezelschap tot 12 personen van een plaats aan de Chef’s Table. De Chef’s Table is een exclusieve plek aangrenzend aan de open keuken waar onze Chef jullie mee op reis neemt door de culinaire wereld van Restaurant The George.

Ongestoord genieten

Private dining

Heb je iets te vieren of wil je bijvoorbeeld een vergadering combineren met een diner? Kies dan voor Private Dining bij The George. In onze Champagne Room bieden wij ruimte tot 8 personen waar je ongestoord geniet van onze culinaire specialiteiten.

Inspired by seasons

Restaurant The George is geïnspireerd door de seizoenen. De signature van Chef-Kok Dylan van Hirtum is het koken met biologische groenten en kruiden. Deze komen uit onze eigen kas achter het hotel. Neem tijdens je bezoek gerust een kijkje!

Ons team helpt je graag om de bijpassende wijn bij ieder gerecht te vinden.

 

Werp een blik in ons restaurant