Laat je verwennen bij

Restaurant The George

In De Leijhof zit restaurant The George, een sfeervol restaurant in Oisterwijk waar je heerlijk kunt genieten van een smaakvolle lunch of diner. Ontdek onze gerechten, vervaardigd met hoogwaardige, veelal biologische ingrediënten. Dagelijks vers bereidt door onze chefs in de open keuken.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 23.00 uur
Zondag: 08.00 – 11.00 uur

Inspired by seasons

Restaurant The George is geïnspireerd door de seizoenen. De signature van Chef-Kok Dylan van Hirtum is het koken met biologische groenten en kruiden. Deze komen uit onze eigen kas achter het hotel. Neem tijdens je bezoek gerust een kijkje!

Wanneer de zon weer begint te schijnen kun je natuurlijk ook lekker plaatsnemen op ons (overdekte) terras in de botanische tuin.

Een culinaire beleving

Chef’s Table

Geniet met jullie gezelschap tot 12 personen van een plaats aan de Chef’s Table. De Chef’s Table is een exclusieve plek aangrenzend aan de open keuken waar onze Chef jullie mee op reis neemt door de culinaire wereld van Restaurant The George.

Ongestoord genieten

Private dining

Heb je iets te vieren of wil je bijvoorbeeld een vergadering combineren met een diner? Kies dan voor Private Dining bij The George. In onze Champagne Room bieden wij ruimte tot 10 personen waar je ongestoord geniet van onze culinaire specialiteiten.

Werp een blik in ons restaurant