RESTAURANT THE GEORGE
Restaurant The George

Laat u culinair verrassen door onze Chef-Kok Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade. Ons Restaurant The George is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Geniet op elk moment van de dag van onze passie voor culinair koken. Wij serveren een culinair 3-, 4-, of 5-Gangen Menu Du Chef en een uitgebreide à la carte Menukaart. Tevens kunt u in de zomer heerlijk bijkomen op ons terras.
 

Ook kinderen zijn van harte welkom! Vraagt u gerust naar de mogelijkheden in ons Restaurant The George! 

 
Hoe u ons Restaurant The George kunt bereiken vindt u terug in de routebeschrijving. Wij raden aan uw lunch of diner vooraf online te reserveren of telefonisch via +31(0)13 523 1123.

 

 

Onze Kaarten

Het menu van ons Restaurant The George is geïnspireerd door de seizoenen. De signature van Chef-Kok Dylan van Hirtum is het koken met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Daarnaast biedt het restaurant voor de echte vleesliefhebber Dry-Aged Herefords rund, welke wordt bereid op de Big Green Egg. Houd u meer van vis dan staat kreeft ook op het menu. Voor reserveringen vanaf 7 personen stellen wij met plezier een passend menu voor u samen. Neem voor meer informatie contact op met ons op via info@leijhof.nl of +31(0)13 523 1123.

SPECIALS & MENU’S

  • LUNCH
  • WIJNARRANGEMENT
  • MENU DU CHEF 37,50 P.P
  • DINER
Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
Ons Restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan het gebruik u complimentary wordt aangeboden. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u op de volgende tijdstippen terecht:
Ontbijt doordeweeks
07:00 tot 10:00 uur
 
Ontbijt weekend
08:00 tot 11:00 uur
 
Lunch
11:30 tot 16:30 uur
 
Diner
18:00 tot 23:00 uur
 
Bar
Vrijdag & Zaterdag vanaf 16:00 uur