Borrelen in stijl bij

Perk’s – Treasure Lounge

Bij Perk’s Treasure Lounge bieden wij een brede selectie aan heerlijke signature cocktails, speciaalbieren, wijnen en champagnes. Een perfecte setting voor een avondje uit met je gezelschap als borrel of in combinatie met een uitgebreid diner.

Openingstijden

7 dagen per week op aanvraag

Iets te vieren?

Perk’s is de perfecte feestlocatie in Oisterwijk voor je feest of partij. Afhuren van bar Perk’s is dan ook mogelijk waardoor de locatie exclusief is voor jouw gezelschap vanaf 10 tot +/- 100 personen. Perk’s staat bekend om de intieme sfeer, ambiance en heerlijke drankjes en bites.

Perk’s is op loopafstand van het bus- en treinstation van Oisterwijk en met gratis parkeermogelijkheid voor de deur de ideale feestlocatie.

Omdat Perk’s onderdeel is van Boutique Hotel de Leijhof is het mogelijk om te blijven overnachten in één van de 19 suites. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor het organiseren van jouw borrel, feest of jubileum in een van de meest unieke feestlocaties van Oisterwijk!

  • Gratis parkeren voor de deur
  • Op loopafstand van bus en trein
  • Exclusieve locatie voor jouw gezelschap
  • Blijf direct overnachten in ons hotel

Perk’s wat?

‘De Man, De Legende, De Handelsreiziger’

George Perk liet in 1874 villa Rustoord bouwen, hedendaags bekend als De Leijhof Oisterwijk. In zijn roemruchte bestaan ontdekte hij vele bekende én onbekende plaatsen in de wereld. Het vinden van schatten, ook wel treasures, was zijn specialiteit. Eenmaal thuis werden deze opgeslagen en bewaakt in zijn villa.

Wij hebben de deuren van deze  schatkamer geopend en kunnen u nu laten genieten van zijn geheime recepten. Ontdek en beleef!

Een exclusieve preview van Perk’s