PERK’S Treasure Lounge
Onze Bar

’De Man, De Legende, De Handelsreiziger’
George Perk liet in 1874 villa Rustoord bouwen, hedendaags bekend als Hotel de Leijhof Oisterwijk. In zijn roemruchte bestaan ontdekte hij vele bekende én onbekende plaatsen in de wereld. Het vinden van schatten, ook wel treasures, was zijn specialiteit. Eenmaal thuis werden deze opgeslagen en bewaakt in zijn villa. Wij hebben de deuren van deze schatkamer geopend en kunnen u nu laten genieten van zijn geheime recepten. Ontdek en beleef!

Binnen PERK’S Treasure Lounge bieden wij een brede selectie aan heerlijke signature cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes. Een perfecte setting voor een avondje uit, maar ook voor een fantastisch aperitief alvorens u plaatsneemt in ons Restaurant The George. Wat te bedenken van een afsluitende cocktail na uw diner?

Proef ook eens de complimenterende Bites zoals Zeeuwse oesters, pata negra ham en Reypenaer VSOP kaas

Verblijft u niet in het hotel? Ook dan bent u van harte welkom!

Onze Kaarten

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
PERK’S Treasure Lounge beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan het gebruik u complimentary wordt aangeboden. Voor heerlijke signature cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes kunt u op de volgende dagen en tijdstippen in onze schatkamer terecht:
Woensdag
16:00 tot 01:00 uur
Donderdag
16:00 tot 01:00 uur
Vrijdag
16:00 tot 02:00 uur
Zaterdag
16:00 tot 02:00 uur