logo

PERK’S TREASURE LOUNGE
Onze Bar

’De Man, De Legende, De Handelsreiziger’
George Perk liet in 1874 villa Rustoord bouwen, hedendaags bekend als Hotel de Leijhof Oisterwijk. In zijn roemruchte bestaan ontdekte hij vele bekende én onbekende plaatsen in de wereld. Het vinden van schatten, ook wel treasures, was zijn specialiteit. Eenmaal thuis werden deze opgeslagen en bewaakt in zijn villa. Wij hebben de deuren van deze schatkamer geopend en kunnen u nu laten genieten van zijn geheime recepten. Ontdek en beleef!
 
Binnen PERK’S Treasure Lounge bieden wij een brede selectie aan heerlijke signature cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes. Een perfecte setting voor een avondje uit, maar ook voor een fantastisch aperitief alvorens u plaatsneemt in ons Restaurant The George. Wat te bedenken van een afsluitende cocktail na uw diner?
 
 

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
Ons Restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan het gebruik u complimentary wordt aangeboden. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u op de volgende tijdstippen terecht:
Ontbijt doordeweeks
07:00 tot 10:00 uur
 
Ontbijt weekend
08:00 tot 11:00 uur
 
Lunch
12:00 tot 16:30 uur
Gesloten zondag t/m dinsdag
 
Diner
17:30 tot 21:00 uur
Gesloten zondag t/m dinsdag
 
Bar
Woensdag 17:00 uur
Donderdag 17:00 uur
Vrijdag 16:00 uur
Zaterdag 16:00 uur