OVERZICHT
UPDATE COVID-19 (CORONAVIRUS)

Ook tijdens deze lockdown bent u nog steeds van harte welkom bij ons!
Geniet als hotelgast van ons Restaurant The George middels Take Away in uw hotelkamer of Suite. Wij serveren ontbijt, lunch en diner. Voor diner heeft u de keuze tussen ons Menu Du Chef of à la carte Menukaart, waarbij wij de gerechten per gang op een bord met bijpassend servies uitserveren. Zo kunnen wij de kwaliteit en service waarborgen die u van ons bent gewend.
Uiteraard is de gezondheid, welzijn en veiligheid van u als onze gast en ons Team het belangrijkste. Lees hier welke maatregelen wij hebben getroffen.

Main ALt 1
COMFORT ROOM

Oppervlakte: 16 m2. Comfort is de standaard binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk. Ervaar deze stijlvolle en efficiënt ingerichte hotelkamer tijdens uw overnachting met ons in Oisterwijk.

DELUXE ROOM

Oppervlakte: 24 m2. Voor wat meer comfort en ruimte biedt onze Deluxe Room precies wat u zoekt. Beleef in het bijzonder de badkamer met regendouche omgeven door de bosrijke elementen van Oisterwijk.

FAMILY ROOM

Oppervlakte: 40m2. Speciaal voor gezinnen bieden wij onze Family Room. Genieten doet u samen!

JUNIOR SUITE

Oppervlakte: 34 m2. Ultiem genot beleeft u in onze elegante Junior Suite. De perfecte setting voor uw vakantie of zakenreis in Noord-Brabant.

SIGNATURE SUITE

Oppervlakte: 42 m2. Geïnspireerd door twee gerenommeerde Nederlandse architecten elke Suite is gekarakteriseerd door een uniek, modern design welke zowel de charme van het landhuis, als haar moderne flair complimenteert.

MASTER SUITE

Oppervlakte: 72m2. Welkom in de Master Suite! De meest prestigieuze en luxueuze Suite van Noord-Brabant. Met een prachtig panoramisch uitzicht over de charmante en rustige binnentuin is deze Suite tot in perfectie ontworpen om een onvergetelijk verblijf te garanderen.

PENTHOUSE

Oppervlakte: 300 m2. Ervaar het Penthouse Appartement! Gelegen op de hoogste verdieping van Hotel de Leijhof Oisterwijk met een dakterras. Totale privacy terwijl u geniet van de vele faciliteiten en privileges. Ideaal voor groepen tot 10 personen.