OVERZICHT
UPDATE COVID-19 (CORONAVIRUS)

Vanwege de omstandigheden rondom COVID-19 (coronavirus) heeft het Kabinet op zondag 15 maart 2020 besloten alle horecagelegenheden tijdelijk te sluiten. Dit met uitzondering van hotels. Hotel de Leijhof Oisterwijk mag én blijft open. Echter mogen wij enkel onze logiesverstrekkende faciliteiten aanbieden. Restaurant The George en PERK’S Treasure Lounge zijn helaas gesloten.

Main ALt 1
COMFORT ROOM

Oppervlakte: 16 m2. Comfort is de standaard binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk. Ervaar deze stijlvolle en efficiënt ingerichte hotelkamer tijdens uw overnachting met ons in Oisterwijk.

DELUXE ROOM

Oppervlakte: 24 m2. Voor wat meer comfort en ruimte biedt onze Deluxe Room precies wat u zoekt. Beleef in het bijzonder de badkamer met regendouche omgeven door de bosrijke elementen van Oisterwijk.

FAMILY ROOM

Oppervlakte: 40m2. Speciaal voor gezinnen bieden wij onze Family Room. Genieten doet u samen!

JUNIOR SUITE

Oppervlakte: 34 m2. Ultiem genot beleeft u in onze elegante Junior Suite. De perfecte setting voor uw vakantie of zakenreis in Noord-Brabant.

SIGNATURE SUITE

Oppervlakte: 42 m2. Geïnspireerd door twee gerenommeerde Nederlandse architecten elke Suite is gekarakteriseerd door een uniek, modern design welke zowel de charme van het landhuis, als haar moderne flair complimenteert.

MASTER SUITE

Oppervlakte: 72m2. Welkom in de Master Suite! De meest prestigieuze en luxueuze Suite van Noord-Brabant. Met een prachtig panoramisch uitzicht over de charmante en rustige binnentuin is deze Suite tot in perfectie ontworpen om een onvergetelijk verblijf te garanderen.

PENTHOUSE

Oppervlakte: 300 m2. Ervaar het Penthouse Appartement! Gelegen op de hoogste verdieping van Hotel de Leijhof Oisterwijk met een dakterras. Totale privacy terwijl u geniet van de vele faciliteiten en privileges. Ideaal voor groepen tot 10 personen.