Wij begrijpen dat de locatie van je bedrijfsevenement van ontzettend groot belang is. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het organiseren van bedrijfsevenementen, productlanceringen, klantendagen, presentaties en productdemonstraties en denken graag met je mee om van je evenement een groot succes te maken.

1.1 Mogelijkheden voor jullie bedrijfsevenement

De Leijhof heeft alles in huis om van je event een succes te maken. Hieronder een greep uit de mogelijkheden die wij ter beschikking kunnen stellen. En mis je nog iets? We denken graag met je mee!

Vergaderruimtes

Wij beschikken over 5 vergaderruimtes / presentatieruimtes, variërend van maximaal 8 tot maximaal 100 (zittende) personen. Is uw gezelschap groter? Dan kunnen we ook kijken naar alternatieve ruimtes. In al onze ruimtes zijn schermen aanwezig. Voor een beter beeld van onze vergaderruimtes, kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Ook is het mogelijk om uw evenement te laten plaatsvinden in onze Botanische Tuin, Bar Perk’s of Restaurant The George.

Overnachten

Voor, na of tijdens je evenement blijven overnachten kan in één van onze 16 prachtige kamers. Zo begint de dag al goed voor je medewerkers, klanten of andere relaties.

Lunch of diner

Ons Restaurant The George is door onze gasten gewaardeerd met 4,5/5 sterren en daarmee bij uitstek de plek om relaties te ontvangen met een heerlijke lunch of diner. Dit kan van onze à la carte kaart maar wij denken ook graag met je mee in de vorm van een Menu Du Chef. Ons restaurant biedt zitplaats aan XXX personen en kan in overleg exclusief geboekt worden. Klik hier voor een impressie van Restaurant The George.

Borrel of feest

Perks Treasure Lounge is de plek om relaties te laten genieten van een borrel of ontvangst met koffie en thee. Perks Treasure Lounge laat de zintuigen prikkelen. Klik hier voor een impressie van Perks Treasure Lounge.

Bereikbaarheid

De Leijhof ligt middenin de driekhoek Tilburg/Breda/Eindhoven en binnen 5 minuten van de snelweg. Gasten kunnen bij ons gratis parkeren voor de deur en het OV (Station Oisterwijk) is op loopafstond (10 minuten wandelen).

1.2 Zakelijk evenement op maat samenstellen

Hoe nu verder? Vul het contactformulier in op de pagina ‘Celebrate‘ in en dan nemen we vrijblijvend contact met je op om met je mee te kijken naar de mogelijkheden. En deze mogelijkheden zijn eindeloos!

Lisa helpt je graag verder met het opstellen en ontzorgen van jouw evenement. Lisa is je aanspreekpunt in aanloop naar het event en op de dag zelf.

1.3 Voorbeelden zakelijke events

Lexus – introductie Lexus RX

Ter introductie van de nieuwe Lexus RX heeft Louwman een volledig weekend bij De Leijhof georganiseerd waarin bestaande en geïnteresseerde relaties de nieuwe Lexus RX als eerst konden aanschouwen. Het werd een geweldig weekend.

Klik hier voor de video van de introductie van de Lexus RX.

Wij zien jullie graag bij Hotel de Leijhof en kijken er naar uit om met jullie in contact te komen.