logo

CULINAIR
PERK’S TREASURE LOUNGE

’De Man, De Legende, De Handelsreiziger’
Wij hebben de deuren van onze schatkamer voor u geopend! Ontdek en beleef onze brede selectie aan heerlijke signature cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes. Een perfecte setting voor een avondje uit, maar ook voor een fantastisch aperitief alvorens u plaatsneemt in ons Restaurant The George. Wat te bedenken van een afsluitende cocktail na uw diner? Onze hotelbar is er niet alleen voor hotelgasten, voor onze gasten uit de buurt organiseren wij elke vrijdagmiddag een borrel!

RESTAURANT THE GEORGE

Laat u culinair verrassen door onze Chef-Kok Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade. Het menu van ons Restaurant The George is geïnspireerd door de seizoenen. De signature van Chef-Kok Dylan van Hirtum is het koken met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Daarnaast biedt het restaurant voor de echte vleesliefhebber Dry-Aged Herefords rund, welke wordt bereid op de Big Green Egg. Houd u meer van vis dan staat kreeft ook op het menu. Ons Restaurant The George is dagelijks geopend van 12:00 tot 23:00 uur. Reserveer nu!

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Voor groepsreserveringen vanaf 10 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
Ons hotel beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan u gebruik kunt maken. U kunt u op de volgende tijdstippen terecht:

 

Restaurant The George
Maandag t/m Zaterdag:
08:00 uur - 23:00 uur
Zondag:
08:00 uur - 15:00 uur (Paaszondag geopend tot 23.00)

 

Perk's Cocktailbar
Vrijdag & Zaterdag
16:00 uur - 00:00 uur
Zondag t/m Donderdag:
Geopend op aanvraag