De ultieme Trouw Tips van Hotel de Leijhof

Hotel de Leijhof biedt een ultieme trouwervaring voor jou en je partner. Naast een betoverende locatie, biedt Hotel de Leijhof namelijk ook deskundig advies om te zorgen dat alles geheel vlekkeloos verloopt op de speciale dag. We personaliseren de grote dag graag naar jullie wensen en behoeften. Lees verder voor de meest handige tips voor jullie trouwdag!

1. Begin met een duidelijke visie

Welk gevoel wil jij dat de bruiloft uitstraalt? Verdiep je in verschillende thema’s zoals een Bohemian wedding, een moderne bruiloft of juist een trouwerij met een vintage touch. Vanuit deze visie plan je gemakkelijk verder. Hotel de Leijhof als locatie biedt een perfecte basis waarin jij extra elementen kan toevoegen passend bij jullie thema.

Trouwen bij hotel de leijhof
Bijzonder trouwen in brabant

2. De perfecte datum

Plan op tijd een oriënterend gesprek op de gewenste trouwlocatie waarin jij de perfecte datum bespreekt. Overweeg hierbij verschillende factoren zoals weersomstandigheden, een betekenisvolle datum en natuurlijk de beschikbaarheid van jouw locatie. Bij Hotel de Leijhof adviseren wij graag een passende datum op basis van beschikbaarheid en jullie wensen.

3. Werk met professionals in het vakgebied

Secuur, overzichtelijk en zonder stress jouw bruiloft plannen? Dat lijkt bijna onmogelijk! Een ervaren team met diverse specialisten kan het plannen van een bruiloft echter enorm vergemakkelijken. Daarom werkt Hotel de Leijhof direct samen met de beste professionals in de trouwbranche. Denk hierbij aan Nederlandse wedding planners, experts op het gebied van bruiloftdecoratie, make-up en haarstylistes, trouwbloemen en de beste bakkers voor jullie bruidstaart! Dus geen zorgen, Hotel de Leijhof stelt je graag voor aan onze professionals om je droombruiloft werkelijkheid te laten worden

trouwen in Oisterwijk

4. Maak een gedetailleerde tijdlijn

Overzicht en rust: met een uitgestippelde en gedetailleerde tijdijn maak jij het mogelijk om je bruiloft soepel te laten verlopen. Een bruiloft heeft natuurlijk verschillende momenten zoals het klaarmaken inclusief visagie, de huwelijksceremonie, het uitgebreide diner en natuurlijk een spetterend feest als afsluiting. Deze tijdlijn vraagt om de juiste timing en locaties. Hotel de Leijhof staat klaar om jou hierbij te helpen. Een bijzondere trouwlocatie waarin alle momenten van jullie bruiloft mogelijk zijn, zelfs overnachtingen!

.

 

trouwen en overnachten bij hotel de leijhof

Wil je meer weten over een droombruiloft bij Hotel de Leijhof? Plan hier een vrijblijvend gesprek en laat ons je helpen bij het realiseren van jullie dromen!

5 redenen om jullie bruiloft bij Hotel de Leijhof te vieren

Trouwen bij de Leijhof:5 redenen om te trouwen bij Hotel de Leijhof in Oisterwijk Een van de dagen in jullie leven die jullie voor altijd zullen koesteren, is jullie trouwdag. De keuze van de locatie voor jullie droomhuwelijk is daarbij van groot belang. Nog aan het...

Lees meer

Jouw bedrijfsevenement bij De Leijhof

Wij begrijpen dat de locatie van je bedrijfsevenement van ontzettend groot belang is. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het organiseren van bedrijfsevenementen, productlanceringen, klantendagen, presentaties en productdemonstraties en denken graag met je mee om...

Lees meer