Trouwen bij de Leijhof:
5 redenen om te trouwen bij Hotel de Leijhof in Oisterwijk

Een van de dagen in jullie leven die jullie voor altijd zullen koesteren, is jullie trouwdag. De keuze van de locatie voor jullie droomhuwelijk is daarbij van groot belang. Nog aan het overwegen waar deze bijzondere dag zal plaatsvinden? In deze blog geven we 5 redenen waarom jullie zouden moeten kiezen voor Hotel de Leijhof in Oisterwijk.

 1. Een romantische sfeer met historische invloeden

Het landgoed van Hotel de Leijhof ademt romantiek met een vleugje historie. Sinds 1874 staat dit gebouw centraal in het hart van Oisterwijk. Door de jaren heen heeft het verschillende bestemmingen gehad en is het uiteindelijk volledig gemoderniseerd tot Hotel de Leijhof. Met diverse ruimtes voor de trouwceremonie, het huwelijksdiner en het avondfeest biedt het de perfecte setting voor een intieme bruiloft. De knusse en sfeervolle ambiance zal voelbaar zijn tijdens jullie onvergetelijke dag.

Trouwenbijdeleijhof
huwelijkslocatie oisterwijk

2. Trouwen in de Oisterwijkse omgeving

Oisterwijk, gelegen in het hart van ‘Het Groene Woud’ in Noord-Brabant, is een pittoresk stadje doordrenkt met historie en omgeven door adembenemende natuur. Het vormt een rustgevende en charmante omgeving voor jullie bruiloft. Overweeg om naast de trouwdag enkele dagen in Oisterwijk door te brengen en te genieten van de voelbare Brabantse gezelligheid.

3. Van vieren tot overnachten: een huwelijkslocatie met talloze mogelijkheden

Hotel de Leijhof biedt een unieke trouwlocatie in Nederland. We gaan verder dan alleen het vieren van jullie trouwdag; we bieden een complete huwelijkservaring. Met 19 luxe Rooms & Suites kunnen zowel jullie als het bruidspaar als jullie gasten ontspannen en overnachten in prachtige kamers. Als bruidspaar hebben jullie bovendien de mogelijkheid om tussen de gelegenheden door even terug te trekken en op te frissen. Een complete trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden.

overnachten bij hotel de leijhof

4. Culinaire verwennerij

Een culinaire ervaring is onmisbaar op jullie huwelijksdag. Gastronomisch Restaurant The George, gelegen in Hotel de Leijhof, is de ultieme plek om na de toost uitgebreid te tafelen met jullie gezelschap. In samenwerking met onze chefs stellen jullie een op maat gemaakt menu samen, waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen en voorkeuren. Het culinaire team van Hotel de Leijhof staat garant voor een onvergetelijk diner tijdens jullie bruiloft.

 

trouwen en overnachten bij hotel de leijhof

5. Hotel de Leijhof en weddingpartners

Het plannen van een bruiloft is een zorgvuldige en soms uitdagende taak. Hotel de Leijhof denkt altijd met jullie mee. Het team begeleidt jullie tot aan de trouwdag zelf en schakelt waar nodig hulp in van betrouwbare partners. Van bloemdecoraties en de bruidstaart tot aan wedding visagie en trouwfotografie; wij zorgen ervoor dat jullie visie tot in de puntjes wordt gerealiseerd.

.

 

trouwen bij hotel de leijhof

Zijn jullie enthousiast geworden over trouwen bij Hotel de Leijhof? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met onze weddingplanners om de mogelijkheden te bespreken of om een rondleiding in te plannen.

De ultieme Trouw Tips van Hotel de Leijhof

De ultieme Trouw Tips van Hotel de Leijhof Hotel de Leijhof biedt een ultieme trouwervaring voor jou en je partner. Naast een betoverende locatie, biedt Hotel de Leijhof namelijk ook deskundig advies om te zorgen dat alles geheel vlekkeloos verloopt op de speciale...

Lees meer

Jouw bedrijfsevenement bij De Leijhof

Wij begrijpen dat de locatie van je bedrijfsevenement van ontzettend groot belang is. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het organiseren van bedrijfsevenementen, productlanceringen, klantendagen, presentaties en productdemonstraties en denken graag met je mee om...

Lees meer