SUPERVISOR F&B ONTBIJT | BEDIENING m/v

Wie zijn wij?

Hotel de Leijhof Oisterwijk is het meest luxe 4-sterren boutique hotel van Oisterwijk, gevestigd in een historisch landhuis uit 1874. Met een eigentijds design, elegante ambiance en rustige tuin, gelegen dichtbij het bruisende centrum, beschikt dit hotel over 71 gerenoveerde hotelkamers, 5 vergaderruimtes, een uitstekend Restaurant The George, bar met lounge en terras.

Eind 2018 hebben wij de deuren geopend van ons nieuwe Restaurant The George, onderdeel van Hotel de Leijhof Oisterwijk. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Wij serveren een ruime keuze uit diverse gerechten, van een wisselend 3-, 4- of 5-gangen menu du Chef, als ook een uitgebreide á la carte kaart.

Onderdeel van ons ontbijtconcept is een luxe ontbijtbuffet met warme en koude gerechten. De koffie/ thee serveren we uit aan tafel bij onze gasten. Tevens bieden we tijdens het ontbijt een verse, zogenaamde power-shot aan. Daarnaast kunnen gasten bij ons terecht voor een uitgebreid lunchbuffet of á la carte lunch. We zoeken een wakkere, opgewekte en sociale collega die het leuk vindt om het gasten naar de zin te maken.

Binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk beloven wij onze gasten de beste persoonlijke service en faciliteiten te bieden. Wij creëren een werkomgeving van teamwork welke ons in staat stelt unieke, onvergetelijke en persoonlijke herinneringen te creëren.

Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek, neem snel een kijkje op www.leijhof.nl/restaurant-the-george

 

Wie ben jij?

In de functie als Supervisor F&B Ontbijt bij ons ben je werkzaam in ons Restaurant The George met open keuken en kruidenkas. Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service van hoog niveau, waarbij je zorg draagt voor tevreden gasten. Je wil je coachende vaardigheden verder ontwikkelen en hiermee zorgen voor een meer zelfsturend team. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor collega’s en gasten en werk je uiteraard mee in de operatie. Ervaring in de hospitality is dan ook een vereiste. In de ochtend ben je de oren en ogen van onze restaurantmanager.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibel
  • Representatief
  • Een voorbeeldrol
  • Beschikt over goede product- en warenkennis
  • Je bent aanvoerder van het team
  • Je hebt oog voor detail
  • Weet van aanpakken
  • Kunnen omgaan met verantwoordelijkheden
  • Haalt voldoening uit het beter maken van medewerkers/ collega’s

Wat ga je o.a. doen?

  • 5-daagse werkweek met regelmatige werktijden tussen 6u00 - 15u00.
  • Werkdagen kunnen flexibel zijn
  • Ontvangst van ontbijtgasten
  • Meewerkend bij het ontbijt- en lunchbuffet
  • Ondersteunend bediening bij de á la carte lunch
  • Ondersteunend op de Banqueting-afdeling
  • Coachen en opleiden van collega’s
  • (Lichte) kassahandelingen
  • Debrasseren en voorbereidende werkzaamheden
  • Je draagt verantwoordelijkheid en bent aanspreekpunt
  • Gastencontact is informerend, adviserend, probleemoplossend en gericht op service

 

Wat bieden wij?

  • Een superleuke functie met hele gezellige en gepassioneerde collega’s 
  • Een moderne en nieuwe werkomgeving in een restaurant tot 150 zitplaatsen
  • Een goed salaris
  • Doorgroeimogelijkheden met opleidingsbudget
  • Een ambitieuze werkplek die naar een 9+ wil
  • Leuke personeelsactiviteiten om nooit te vergeten
  • Een jaarlijkse overnachting in ons hotel
  • 15% korting op hotelkamers voor familie en vrienden
  • 25% korting in ons Restaurant The George

De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek en een zogenaamde proefdag op locatie.

De sluitingsdatum voor deze vacature is maandag 2 maart. De eerste gesprekken en proefdag vinden in de twee weken erna plaats.

Wil jij werken in een fijne en unieke ambiance en bijdragen aan een omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke service en hoge kwaliteit? Stuur je CV met korte motivatie naar jobs@leijhof.nl t.a.v. Brent Harsveld en wie weet ga jij snel aan de slag bij ons!