logo

RESTAURANT MANAGER m/v

Wie zijn wij?

Hotel de Leijhof Oisterwijk is een trendy 4* boutique hotel gevestigd in een historisch landhuis uit 1874, gelegen in het hart van Oisterwijk. Met een modern design en elegante ambiance biedt deze accommodatie 71 hotelkamers en suites, 3 vergaderruimtes, restaurant, bar en terras.

 

Binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk beloven wij onze gasten de beste persoonlijke service en faciliteiten te bieden. Wij creëren een werkomgeving van teamwork welke ons in staat stelt unieke, onvergetelijke en persoonlijke herinneringen te creëren.

 

Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek, neem snel een kijkje op www.leijhof.nl.

 

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons Team en Restaurant Manager binnen Restaurant The George zijn wij per direct op zoek naar een tweede enthousiaste Restaurant Manager. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het culinaire hoogwaardig totaalconcept van Restaurant The George, als onderdeel van Hotel de Leijhof Oisterwijk, zegge: Ontbijt, lunch en diner.

 

Jij, als Restaurant Manager, kan goed een Team bouwen, coachen en inspireren en daarbij zorg je dat je de details niet uit het oog verliest. Personality is dan ook een must!

 

Je geeft samen met onze Restaurant Manager leiding aan een Team van één Assistent, 8 FTE Bediening en 12 PTE Bediening. Daarnaast zorg je dat altijd het beste resultaat wordt behaald. Binnen deze functie kom je het beste tot je recht wanneer je continu in de uitvoering bezig bent en ben je verantwoordelijk voor de gehele communicatie binnen het Team als met andere afdelingen binnen het hotel.

 

Wie ben jij?

Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service van hoog niveau, waarbij je uiteraard zorg draagt voor tevreden gasten. Gastgericht werken, service en passie voor het vak is jouw motto! Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het Team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Je begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het Team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Wat wij bieden:

 • Een functie waar je direct aan de slag kunt; 
 • Een salaris tussen de € 2.600,00 en € 3.300,00 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Apple MacBook;
 • Aanvullende reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Een moderne en splinternieuwe werkomgeving;
 • Een gezellige werkomgeving met een divers en hecht team;
 • Leuke personeelsactiviteiten;
 • Een organisatie die naar een 9+ wil;
 • Een jaarlijkse overnachting in ons hotel;
 • 15% korting op hotelkamers voor familie en vrienden;
 • 25% korting in ons Restaurant The George.
 

Sollicitatieprocedure 

Wil jij werken in een fijne en unieke ambiance en bijdragen aan een omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke service en hoge kwaliteit?

 

Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar Thomas Dijst, Hotel Manager, via jobs@leijhof.nl.