LEERLING KOK BBL m/v

Wie zijn wij?

Hotel de Leijhof Oisterwijk is het meest luxe 4-sterren en trendy boutique hotel van Oisterwijk, gevestigd in een historisch landhuis uit 1874. Met een eigentijds design, elegante ambiance en rustige tuin, gelegen dichtbij het bruisende centrum, beschikt dit hotel over 71 gerenoveerde hotelkamers, 5 vergaderruimtes, een uitstekend restaurant The George, bar met lounge en terras.

Eind 2018 hebben wij de deuren geopend van ons nieuwe restaurant The George, onderdeel van Hotel de Leijhof Oisterwijk. Ons restaurant The George is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Wij serveren een ruime keuze uit diverse gerechten, van een wisselend maandmenu tot een 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu, als ook een uitgebreide à la carte kaart. Daarnaast biedt het restaurant voor de echte vleesliefhebber Dry-Aged Herefords rund welke wordt bereid op de Big Green Egg. In de wijnbibliotheek worden meer dan 2000 flessen witte en mousserende wijnen op de perfecte temperatuur bewaard.

Binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk beloven wij onze gasten de beste persoonlijke service en faciliteiten te bieden. Wij creëren een werkomgeving van teamwork welke ons in staat stelt unieke, onvergetelijke en persoonlijke herinneringen te creëren.

Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek, neem snel een kijkje op www.leijhof.nl/restaurant-the-george

Wil jij werken in een supergave open keuken en onder leiding van een ervaren chef-kok doorgroeien naar zelfstandig werkend kok? Vul dan snel het onderstaande sollicitatieformulier in en wie weet ga jij in het nieuwe schooljaar aan de slag bij ons!

Hoe ziet jouw dag als leerling kok eruit?

In de keuken voel jij je helemaal op je gemak. Als onderdeel van het keuken-team maak je de lekkerste gerechten voor onze gasten. Het maken van de mise-en-place is een belangrijk onderdeel van de dag. Snijden, mengen, passeren en het maken van sausen, daar wil jij meer over leren. Je krijgt training bij de verschillende parties en leert van de chef’s de nieuwste kooktechnieken. Terwijl je aan het werk bent houdt je je werkomgeving netjes en ook ben je bekend met de HACCP regelgeving.
 

Wat maakt jou de perfecte aanvulling voor ons team?

 • Jij hebt écht passie voor koken (op hoger niveau)
 • Leergierig en ambitieus
 • Een echte team-player
 • Jij volgt een koksopleiding BBL-opleiding

 

Wat werken bij Hotel de Leijhof zo leuk maakt?

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou!
 • Na je leerperiode blijven werken bij ons? Natuurlijk kan dat!
 • Goede doorgroeimogelijkheden waarbij we je begeleiden
 • Met korting eten en slapen bij ons
 • Dagelijks een goede personeelsmaaltijd
 • Een superleuk en jong gezellig team
 • Gave personeelsactiviteiten om nooit te vergeten

Wil jij werken in een supergave open keuken en onder leiding van een ervaren chef-kok doorgroeien naar zelfstandig werkend kok? Vul dan snel het onderstaande sollicitatieformulier in en wie weet ga jij in het nieuwe schooljaar aan de slag bij ons!

Sollicitatie formulier

Via onderstaand formulier kunt u solliciteren op de functie hierboven

download.png
download.png